Hamradio Weblinks  


Ronde van GorkumHandelsonderneming VeenstraGB Antennestekoop aanbieden en vragenportofoonwebYour portal to spaceWorldwide RepeatersHermes SDRWSPRnetStichting HobbyScoopHam Radio ScienceCallsign Database


   

Flag Counter  

Flag Counter

   
NZXT komt met kit voor monteren waterkoeler op videokaart

NZXT heeft recentelijk de Kraken G12 op de markt gebracht, een montagekit voor het installeren van een all-in-one waterkoeler op je videokaart. Het is de opvolger van de G10 met als belangrijkste vernieuwingen een makkelijker installatieproces en compatibiliteit met meer waterkoelers, ook die van andere merken.

De Kraken G12 is niet alleen een simpel bracket, maar biedt ook extra koeling aan de stroomvoorziening en geheugenchips. Daarvoor is een driepins 92mm-fan aanwezig met een maximale draaisnelheid van 1500 rpm. NZXT geeft aan dat de kit compatibel is met vrijwel alle courante high-end videokaarten van Nvidia. Bij AMD zijn de Fury's de enige opvallende afwezigen.

Uiteraard garandeert NZXT de compatibiliteit met zijn eigen waterkoelers: de X62, X61, X60, X52, X42, X41, X40 en X31. Daarnaast staan ook diverse sets van Antec, Corsair, Thermaltake en Zalman op de lijst. De NZXT Kraken G12 is beschikbaar vanaf eind april in zwart en wit voor 30 euro.

videokaart

De NZXT Kraken G12 is verkrijgbaar in zwart

videokaart

...en in het wit.
   

special-weblinks  


DRHS FaceBook groepCommunicatie Centrum VenhorstradiocommunicatieJBE ElectronicsWellbrook CommunicationsON5UR QSL Print ServiceQRZCQ For HamradioLuister naar Mi AmigoALTERNATE Nederland

 Rys Electronics

   

CoalaWeb Traffic  

Vandaag18
Gisteren38
Week18
Maand561
1.22574705

Visitor Info

  • IP: 3.227.233.55
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

1
Online

2019-09-16
   
© radiovriendendrhs.nl
Follow

San Antonio Computer Repair